SoulSinging: Mantra's & More meezingconcert


-advertentiepositie-



SoulSinging: Mantra's & More meezingconcert

» Let op: deze activiteit is voorbij «

SoulSinging: Mantra’s & More meezingconcert in theater De Tuin
Feestelijk zingend de kerst tegemoet!

Na de eerdere succesvolle zangfestijnen nu voor het derde jaar terug op veler verzoek. Samen zingend de kerst tegemoet op zaterdag 19 december in theater De Tuin in Leusden. Een avond van plezier en ontspanning in de drukke decembermaand. Met dansend hart en een glimlach op het gezicht geplakt weer huiswaarts.

De avond is geprogrammeerd met datgene wat mensen al doen sinds mensenheugenis. Van de stammen in de rimboe van Afrika tot aan de duizenden koppige koren in voetbalstadia: samen zingen!
Van ingetogen en stil tot zó swingend dat je niet meer op je stoel kunt blijven zitten. Met live piano muziek van een geweldige pianist die met vele internationaal bekende artiesten heeft gespeeld. Jeannine de Klerk is stembevrijder en begeleidt de avond. Mensen uitnodigen en prikkelen om vrij te zingen - en dus vrij te leven - is haar grote passie. Daarbij is iedere noot muziek. Dus de mening van jezelf of anderen over je stem is van geen enkel belang.

Het repertoire bestaat voor het grootste deel uit mantra’s maar ook liedjes uit de wereldmuziek. Mantra’s zijn niets meer of minder dan een reeks woorden op mooie, pakkende melodieën die steeds herhaald wordt. Juist in de herhaling schuilt de kracht. Het geeft positieve energie en rust. Uit de maalpartijen van het hoofd, in je lichaam. En wie kan er niet een dosis ontspanning gebruiken in de drukke decembermaand?

De bedoeling is te genieten van het samen zingen, je te laten raken, je stem te laten horen (als je al boven de rest uitkomt) en jezelf te vergeten. De avond is zo opgezet dat het toegankelijk is voor een breed publiek. Dus iedereen is van harte uitgenodigd om mee te komen zingen!

Jeannine de Klerk (1964) is stembevrijder, coach en yogadocent. Zij verzorgt voor zowel particulieren als bedrijven individuele sessies en workshops stembevrijding, yogalessen en coachingssessies. Alle activiteiten hebben mindfulness als fundament.

Michiel Buursen (1972) is pianist en musicus. Hij heeft gespeeld met o.a Sister Slegde, Mathilde Santing, Hugh Masakela en Greetje Kauffeld.
Van jazz, pop, Noord-Afrikaanse muziek tot muziek van het Braziliaanse continent. Hij geeft ook pianolessen en verzorgt eigen producties. Daarnaast gebruikt hij al improviserend muziek als middel om mensen dichter bij hun kern te brengen.

 Bezoek www.detuininleusden.nl

SoulSinging: Mantra's & More meezingconcert
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.