Thuisbasis




Thuisbasis

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Cultureel verantwoord chillen op je zondagmiddag
Kunst, games, dj’s, eten en drinken tijdens eerste editie THUISBASIS

Frisse zondagsmensen, opgelet! Op zondag 29 november organiseren Club BASIS en Buro Dertig de eerste editie van THUISBASIS, een relaxte middag met dj’s, kunst, games en kraampjes. Van 15.00 - 20.00 uur kunnen bezoekers chillen op de beste muziek, een potje pokeren en gamen of toffe expo’s bekijken. De liefde van de man gaat door de maag, dus ook aan eten en drinken is gedacht.

Programma
BASIS wordt tijdens THUISBASIS omgetoverd tot knusse huiskamer waar van alles te ontdekken valt. Argibald, een van Utrechts bekendste cartoonisten, maakt speciaal voor THUISBASIS een installatie van zijn werk. Moan exposeert kleurrijke karakters en vaandragers van de muziek in zes risoprints. T42's Arcade zorgt voor vintage gamegenot op Pong 1974, NES, SNES, SEGA en Playstation 1. Liever offline gamen? Test je kennis met Triviant, speel een potje schaak of daag je vrienden uit voor een pokertoernooi.

Sportievelingen kunnen meedoen aan de workshop Fix je fixie. Neem je racefiets mee, Kildale Bikes knapt hem graag voor (en met) je op. Heb je na dit alles flinke trek gekregen? Rammenas Roots Rock Kitchen en Livebuild zorgen voor hartige en zoete versnaperingen. Dit alles wordt geheel in stijl muzikaal omlijst door lokale dj-helden.

Er is nog veel meer te doen en te zien. Klik hier voor het event en volledige programma.

Praktische info
Datum: Zondag 29 november van 15.00 – 20.00 uur
Adres: Club BASIS, Oudegracht aan de Werf 97, Utrecht
Entree: €3,50. Tickets zijn alleen aan de deur verkrijgbaar.
Aan de bar en bij de kraampjes kun je alleen met cash betalen. Bijpinnen bij BASIS is mogelijk!

Club BASIS en Buro Dertig
Voor THUISBASIS slaan BASIS en Buro Dertig de handen ineen. In het doolhof van (vintage) markten en evenementen komen de mannen van Utrecht er vaak bekaaid vanaf. Tot nu. THUISBASIS is de plek om je luie zondag door te brengen, omringd door eten, expo’s, muziek en games gericht op de man én op vrouwen die een keer wat anders willen. BASIS is een club zonder glamour en poespas, maar industrieel en laagdrempelig, Buro Dertig een bureau zonder mannen, gespecialiseerd in het organiseren van culturele evenementen.

 Bezoek www.clubbasis.nl

Thuisbasis
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.