Wereldlichtjesdag Begraafplaats Heerlerheide


-advertentiepositie-



Wereldlichtjesdag Begraafplaats Heerlerheide

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op 13 december is het Wereldlichtjesdag. Wereldwijd worden er dan om 19.00 uur kaarsen aangestoken voor overleden kinderen. Voor het vierde jaar willen we onze bijdrage leveren aan de ketting van licht die dan rondom de wereld wordt gelegd, en komen we daarvoor opnieuw samen op de Algemene Begraafplaats aan de Kampstraat in Heerlen-Heerlerheide.

Het verliezen van een kind is niet aan leeftijd gebonden en ook niet aan tijd verbonden. Daarom bent u allemaal van harte welkom: vader, moeder, broer, zus, opa, oma, oom, tante, vriendin, kennis en buurvrouw. Elk graf en iedere nis, van alle overledenen die op deze begraafplaats rusten, zullen we verlichten. Een kaars van uzelf past daar altijd bij. Als uw dierbare elders rust, kunt u een kaars aansteken in het brandend hart van verlangen.

Voor iedereen is er een kaartje waarop u kunt opschrijven wie u mist, om in de kerstboom te hangen. En ook een kaartje dat u vast kunt maken aan de ballonnen die we, tot slot van ons
samenzijn, op zullen laten. Alle namen die ons bekend gemaakt zijn en worden, zullen we schrijven onder het In Memoriam op de website en hardop uitspreken op Wereldlichtjesdag.

Er klinken woorden en muziek. Er is een kopje koffie, u krijgt een herdenkingsboekje en een herinnering om met u mee naar huis te nemen.

Aanvang is om 18.00 uur. Na het uitluisteren van The Last Post, zijn we om 19.00 uur een minuut stil waarin we ons in licht verbinden.

Op www.wereldlichtjesdagheerlen.nl staat het volledige programma.

U bent van harte welkom!

 Bezoek www.wereldlichtjesdagheerlen.nl

Wereldlichtjesdag Begraafplaats Heerlerheide
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.