1

Kerst met Cunmar




Kerst met Cunmar

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Het kerstfestival voor de hele familie!

Op tweede kerstdag van 12.00 tot 17.00 uur vindt er een uniek kerstfestival plaats in het bos van scouting Cunera-St.Marcellinus aan het Bartelinkslpad 44 in Hengelo.

Speciaal voor deze gelegenheid wordt het terrein van scouting Cunera-St.Marcellinus omgetoverd tot een sfeervol kerstbos waarin men kan genieten van vele activiteiten voor de hele familie. Het kerstfestival is een mengeling van de traditionele Duitse kerstmarkt met muziek, kindervermaak en typische scouting activiteiten. Tijdens een wandeling door het bos kan men genieten van een grote variëteit aan activiteiten zoals een levende kerststal, dieren, broodbakken, veel kindervertier, kerstmarkt, midwinterhoornblazen, ganzenhoeden, kerst magic show, live muziek door de Noorker Steierjungs, kerstbal schieten, kerstbioscoop, kerstdisco, de schaapherder en nog veel meer verrassingen. Dit jaar hebben we de primeur met de enige echte kerstballen bounce-off baan. Ook nieuw is onze kerst magic show. In deze show zal Fred-ric elke bezoeker verrassen met zijn unieke magisch entertainment. Iedereen kan op het knetterende kampvuur in de grote kampvuurkuil een lekker broodje bakken. Voor elk kind dat tijdens de vossenjacht alle “ vossen” heeft gevonden staat er een leuke goody-bag klaar. Aan de inwendige mens is ook gedacht want in de grote tent kan men genieten van de verschillende lekkernijen die bij een kerstfestival horen. Daarnaast is de koffie bruin in de koffiehoek waar, door Loes en Willy, live sfeermuziek ten gehore wordt gebracht. Maak van de tweede kerstdag een onvergetelijke dag en breng een bezoek aan Kerst met Cunmar. Alle activiteiten zijn gratis m.u.v. een natje en een droogje en de spullen die op de kerstmarkt aangeboden worden.

Het kerstfestival is een prachtige gelegenheid om op tweede kerstdag met de familie een korte wandeling te maken en te genieten van een uniek evenement. Breng voor meer informatie en een gedetailleerd programma een bezoek aan onze website www.kerstmetcunmar.nl.

De kerstman staat gereed om u welkom te heten!

 Bezoek www.kerstmetcunmar.nl

Kerst met Cunmar
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.