1

MOA-podium i.s.m. HKU-Utrechts Conservatorium


-advertentiepositie-



MOA-podium i.s.m. HKU-Utrechts Conservatorium

» Let op: deze activiteit is voorbij «

In het winterseizoen biedt MOA | Museum Oud Amelisweerd elke laatste zondagochtend van de maand een podium aan jonge musici. Studenten van HKU Utrechts Conservatorium maken muziek geïnspireerd op het museum en de huidige tentoonstelling ‘Vruchten van het voorjaar. Nieuw werk van Armando & Bodemvondsten uit de tuin’. Deze concerten in ontspannen sfeer komen tot stand dankzij een nieuwe, langdurige samenwerking met HKU Utrechts Conservatorium.
Zowel de kunst; de confrontatie met beeldend werk als het huis als de historische behangsels kan de studenten tot inspiratie dienen. Dit kan zich op velerlei wijzen uiten. Zo zou het kunnen dat een of meer studenten van de afdeling Fine Art tijdens het concert een tekening of schilderij maken geïnspireerd op wat ze horen.
Op zondag 29 november a.s. betreedt Fluitiste Lucija Stilinovic als eerste het podium. Naast dwarsfluit bespeelt zij de traverso, de 18e-eeuwse voorloper van de moderne dwarsfluit.
MOA-PODIUM zondag 29 november a.s. van 11 tot 12u
Locatie: Koetshuis Amelisweerd /Aanmelden is wenselijk: info@moa.nl o.v.v. MOA-podium en datum / Toegang: € 12,50 / Museumkaart € 7,50 (incl. museumentree), HKU-pas gratis.

Volgende MOA-podia: zondagmorgen 27 december, 31 januari, 28 februari, 27 maart, 24 april.

MOA is een huis van kunst in de natuur, met drie collecties. Het historische huis, de collectie historische behangsels (18e eeuws uniek Chinees behang) en Armando.

 Bezoek www.moa.nl

MOA-podium i.s.m. HKU-Utrechts Conservatorium
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.