Rudolph's Christmas


-advertentiepositie-



Rudolph's Christmas

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Culinaire avonturen in een swingende kerstshow van Rudolph van Veen.

Let op: voorstelling begint om 20.00 uur i.p.v. 19.00 uur zoals vermeld in een aantal communicatie-uitingen.

Alle momenten die kerst zo speciaal maken komen voorbij. Van kerst op school of op het werk, tot het klassieke kerstdiner. Ook vegetarische gerechten, gourmetten en het maken van kerstgebak komen aan bod. Dankzij Rudolph's tips worden het ontspannen en heerlijke feestdagen!

Op het mooiste moment van het jaar staat Rudolph met zijn culinaire avonturen in het theater met een sfeervolle, swingende, romantische en bovenal culinaire kerstshow waarin één ding centraal staat... wat eten we met Kerst? Een kerstbeleving voor de hele familie met anekdotes, heerlijke recepten, enthousiasmerende kookdemo’s, praktische tips, filmbeelden en muziek. Kerst zal na het bijwonen van deze bijzondere voorstelling nooit meer hetzelfde zijn.

Elke voorstelling ontvangt Rudolph verschillende gasten en een aantal bezoekers van de voorstelling mag op het toneel komen proeven en assisteren. Zo zal Rudolph tijdens de live-kookmomenten regelmatig worden geholpen door 24Kitchen-chefkok Bianca Janssen. En zangeres Barbara Straathof, bekend van The Voice of Holland, zorgt voor live muzikaal entertainment.

 Bezoek www.crowntheateraalsmeer.nl

Rudolph's Christmas
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.