1

Robin Hood en het verdwenen goud


-advertentiepositie-



Robin Hood en het verdwenen goud

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Robin Hood en het verdwenen goud is dé familiemusical van dit theaterseizoen. Een spannend verhaal boordevol humor, avontuur en prachtige muziek.

Het Bossche I&L Entertainment komt na de familiemusical Arthur en de strijd om Camelot met een nieuwe draai aan de legende van Robin Hood.

Als haar vader voor werk naar het buitenland vertrekt, moet het stadsmeisje Robin de zomer doorbrengen bij haar oma in het dorpje Nottingham. Het dorp is een toeristische trekpleister omdat Robin Hood er vroeger heeft gewoond.

De nieuwe burgemeester van Nottingham, John, heeft besloten om de arme mensen uit hun huizen te zetten zodat hij er hotels kan bouwen. Als Robin achter zijn plannen komt wil ze de mensen uit het dorp redden. Om dit voor elkaar te krijgen moet ze op zoek naar de legendarische schat van Robin Hood. Als ze tijdens haar reis een mysterieus dagboek vindt is dat het begin van een groots avontuur waarbij ze van de ene in de andere verbazing valt. Heden en verleden komen op magische wijze samen..

Er zijn 3 voorstellingen op zondag 28 februari: 13.30, 16.00 en 18.30 uur. Deze voorstellingen zijn ook 1 mei in ons theater. -

 Bezoek www.crowntheateraalsmeer.nl

Robin Hood en het verdwenen goud
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.