Cirque du Soleil : Varekai




Cirque du Soleil : Varekai

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Varekai is 1 van de meeste iconische shows van Cirque Du Soleil en is een mengeling van theater en acrobatie. De opeenvolging van adembenemende acts, muziek en fabelachtige decors maken van Varekai een unieke ervaring. Een feest voor de zintuigen.

Diep in het bos, op de top van een vulkaan, bestaat een wonderlijke wereld, een wereld waar het onmogelijke mogelijk is. Deze wereld heet Varekai. Het verhaal van Varekai begint wanneer er een eenzame jongeman uit de lucht komt vallen. Wanneer hij in de duisternis van een magisch woud belandt en in een caleidoscopische wereld vol fantasiewezens terechtkomt, stort deze jongeman zich in een avontuur dat zowel absurd als bijzonder is. Precies op deze dag, precies op deze plek begint een schitterende betovering in een bijzondere wereld.

Het woord Varekai betekent 'waar dan ook' in het Romani, de taal van de zigeuners, de universele nomaden. Deze productie is een eerbetoon aan de nomadische ziel, aan de geest en de kunst van de circustraditie, en aan de eindeloze passie van degenen die op hun zoektocht het pad volgen dat naar Varekai voert.

 Bezoek www.cirquedusoleil.com

Cirque du Soleil : Varekai
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.