Bejaarden & Begeerte


-advertentiepositie-



Bejaarden & Begeerte

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Zondag 13 december 2015 heten regisseur Lucas De Man (1982) en schrijver Oscar Kocken (1983), samen met hun zangeres (70+), je welkom bij ‘Bejaarden en Begeerte’ in Theater Zuidplein. Een humoristische voorstelling over liefde op latere leeftijd. Geïnspireerd door hun eigen opa’s die op hoge leeftijd nog op vrijersvoeten gingen. Deze middag is speciaal aangepast voor de echte Rotterdammers, met leuke weetjes uit de regionale geschiedenis. Vol muziek, film, tekst en hier en daar zelfs een dansje! Aanvang 14.15 uur.

In elke stad wordt ‘Bejaarden & Begeerte’ aangepast aan de regionale geschiedenis. In Theater Zuidplein kom je erachter waar de zoensteegjes in Rotterdam van destijds waren, de plekken waar jongens en meisjes elkaar tegenkwamen en waar men in die jaren de foxtrot danste!

‘Bejaarden & Begeerte’ bestaat uit echte verhalen van vroeger en nu. Lucas De Man en Oscar Kocken vroegen ouderen in aanleunwoningen, bij de bingo en in verzorgingstehuizen in het land het hemd van hun lijf: kan je nog verliefd worden als je tachtig bent? Fladderen de vlinders nog hetzelfde als op je twintigste?

“Door de transparante wisselwerking tussen bühne en zaal krijgt de voorstelling een open, los en plezierig karakter.” - **** NRC Handelsblad

Streng deurbeleid: uitsluitend toegankelijk voor 65-plussers óf onder begeleiding van een 65-plusser. Nieuwsgierige jonkies vragen hun grootouders, buren of andere liefhebbende ouderen dus mee uit.

De voorverkoopprijs is € 12,50. Kaarten zijn via www.theaterzuidplein.nl te koop.
Meer informatie is te vinden via www.theaterzuidplein.nl.

 Bezoek www.theaterzuidplein.nl

Bejaarden & Begeerte
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.