1

Charles Dickens Festijn Best




Charles Dickens Festijn Best

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Charles Dickens Festijn op 13 december in Best!

Dit jaar zal op 13 december voor de 5e keer het Charles Dickens Festijn in Best worden gehouden. De gehele Nieuwstraat wordt weer omgetoverd in een sfeervolle 19e eeuwse Engelse stad waar Charles Dickens zijn beroemde personages heeft gevormd voor zijn vele spannende boeken.

Het Charles Dickens Festijn kan in Best worden herbeleefd van 11.00 tot 17.00 uur door de aanwezigheid van vele historische ambachten, gevulde kraampjes en straattheater met personages uit de boeken van Charles Dickens. Denk aan de norse Scrooge, speelse Oliver Twist en A Christmas Carol. Dit alles wordt muzikaal bijgestaan door dans en live muziek. Kinderen spelen, stoeien, hoepelen, knikkeren en zelfs een paar zakkenrollertjes uit de 19e eeuw komt u zomaar tegen op straat!!
Nieuw dit jaar is de sfeervolle Charles Dickens Winterfair en de Dickensijsbaan.

Het festijn wordt geopend door burgemeester Anton van Aert in de 19e eeuwse kleding. Vanaf dan gaan we helemaal los in de sferen van de 19e eeuw met levende beelden, Oudhollandse spelletjes, Kermisattracties, oude ambachten, levende stal met een echt kindje, op de foto met een echte buizerd of uil, straat theater en veel muziek houdt u en de kinderen in de ban van de vele Charles Dickens verhalen.





Zondag 13 december van 11.00-17.00 uur, Nieuwstraat, Best

info@charlesdickensfestijnbest.nl
www.charlesdickensfestijnbest.nl
www.facebook.com/ CharlesDickensFestijnBest
www.twitter.com/ DickensBest

 Bezoek www.charlesdickensfestijnbest.nl

Charles Dickens Festijn Best
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.