1

Kerstvakantie in het muZIEum


-advertentiepositie-



Kerstvakantie in het muZIEum

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Vernieuwde donkerbeleving 'Op Vakantie'
Bij het muZIEum kan je de kerstdrukte even ontvluchten in de donkerbeleving ‘Op vakantie’. Deze donkerbeleving is net vernieuwd en de gidsen staan klaar om je mee te nemen op reis naar Azië. Al je zintuigen, behalve je zicht, worden geprikkeld op deze verre vakantie!
Kerstfeest in het donker
Als je juist wel voor het échte kerstgevoel gaat, dan is er ook aan jou gedacht! Donkerbeleving 'Op pad in de stad' is namelijk helemaal in kerstsferen. Bovendien kan je in het donker een leuk kerstcadeautje kopen voor maar €1,-.
Kerstverhalen in het donker op 21 en 26 december
Op maandag 21 december en op Tweede Kerstdag (26 december) worden er in het donker kerstverhalen voorgelezen door medewerkers met een visuele beperking. Dit wordt muzikaal omlijst door een accordeonspel. Deze activiteit duurt ongeveer 20 minuten en je kan er tussen 13.30 uur en 15.30 uur aan meedoen voor slechts €2,- per persoon. Je hoeft dit niet vooraf te reserveren.
Kerstproeverij
Ook lekker eten hoort bij kerst, dus kan je de hele kerstvakantie voor of na je rondleiding deelnemen aan een speciale kerstproeverij in het donker. Verras je smaakpapillen met heerlijke kersthapjes. Deze meerprijs van de proeverij bedraagt €4,50 per persoon. Je kan dit vooraf reserveren of op de dag zelf.
Kerst in de foyer
In de foyer kan je je voor of na de rondleiding vermaken met allerlei activiteiten die je meer leren over blind- en slechtziendheid. Zo kan je ook een leuke kerstwens in braille typen en versturen!

 Bezoek www.muzieum.nl

Kerstvakantie in het muZIEum
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.