Concert Monica Coronado & Manito




Concert Monica Coronado & Manito

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op donderdag 25 februari a.s. gaat de uit Barcelona afkomstige zangeres Monica Coronado samen met gipsyflamenco gitarist Manito een gepassioneerd concert geven in het Kouwenbergs Kerkje te Aarle-Rixtel. De luisteraar krijgt een verfijnd programma van mediterrane liederen te horen. Dit optreden belooft een en al vuur! Tijdens het optreden vertelt Monica ook het een en ander over de nummers.
Monica Coronado woont 10 jaar in Nederland. Ze begeleidt zichzelf op gitaar. Met heldere stem zingt zij haar verhalen, verzameld en beleefd in haar zwervend bestaan als muzikant. Haar muziek is golvend, warm, ritmisch en optimistisch van toon. In haar liederen worden onderwerpen als liefde, strijd, maar ook onbegrip in een warme deken gewikkeld. Muziekstromingen zoals flamenco, jazz, pop en Latin zijn haar inspiratiebronnen.
Manito bespeelt de Spaanse gitaar met grote gedrevenheid. Dit instrument is volgens hem een verlengstuk van zijn ziel. Hij speelt naar eigen zeggen hoe de sterren staan en de wind waait. Zijn spel is intuitief en rijk aan diverse stijlen en invloeden. Zijn naam is een directe verwijzing naar de gitaarlegende Manitas de Plata
Het Kouwenbergs Kerkje is monumentaal juweeltje waar met regelmaat intieme voorstellingen worden gegeven.

 Bezoek www.kouwenbergskerkje.nl

Concert Monica Coronado &  Manito
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.