Rondleiding XL


-advertentiepositie-



Rondleiding XL

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Neem een kijkje achter deuren die normaal gesloten blijven!

LET OP: rondleiding XL van 13.00 uur is uitverkocht. U kunt nog wel reseveren voor de rondeliding XL van 15.00 uur.

Wilt u kasteel Ammersoyen eens hélemaal bekijken? Ga dan mee met de Rondleiding XL. Deuren die normaal gesloten blijven gaan tijdens deze extra lange rondleiding wel open! U krijgt een exclusief kijkje achter de schermen.

Van de kelders via diverse torenkamers en verdiepingen gaat de Rondleiding XL naar de grote zolder van Ammersoyen met zijn bijzondere overkapping en hijswiel. Ook de oostvleugel van het kasteel, diverse torenkamers en het poortgebouw zijn tijdens de Rondleiding XL te bezichtigen. Uiteraard komen ook de vertrekken uit de reguliere rondleiding aan het bod, zoals het vrouwenverblijf, de ridderzaal, de kerker en meer.

De XL-rondleiding duurt extra lang, ongeveer twee uur.

Vanwege de bijzondere route door het kasteel kunnen er een beperkt aantal mensen per rondleiding mee. Reserveer daarom op tijd.

Data Rondleiding XL in 2016:

  • Zondag 11 december 2016: aanvang 13.00 uur en 15.00 uur. LET OP: rondleiding XL van 13.00 uur is uitverkocht. U kunt nog wel reseveren voor de rondeliding XL van 15.00 uur.

Entree: € 12,50 (volwassenen en kinderen), donateurs GLK € 1,00 korting. (Kortingsacties en kortingsbonnen zijn niet geldig voor de entree van de Rondleiding XL.)

Reserveren: is noodzakelijk en is mogelijk via onderstaand formulier.

Adres: kasteel Ammersoyen, Kasteellaan 1, 5324 JR Ammerzoden

Informatie: tel. (073) 594 95 82 of ammersoyen@glk.nl

* U kunt de Rondleiding XL ook boeken als groepsrondleiding. Meer informatie vindt u in onze brochure Groepen & Arrangementen (brochure in pdf).

 Bezoek www.glk.nl

Rondleiding XL
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.