Expositie Irma Reimert




Expositie Irma Reimert

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Expositie Irma Reimert - 23 januari tot 18 maart 2016

Vanaf 23 januari tot 18 maart is het werk van Irma Reimert te bezichtigen in het Hamelhuys. Irma wil graag haar werk laten zien in het inloophuis, omdat ze affiniteit heeft met de zorg.Verder heeft ze in haar directe omgeving te maken gehad met kanker.

“Je wordt geraakt door een situatie. Iets positiefs, de schoonheid van iets.”

Het werk van Irma is figuratief. De onderwerpen voor haar werk zijn dichtbij huis te vinden. De mens in zijn of haar omgeving en de natuur boeien haar enorm. Irma wil graag dat mensen iets aan haar werk hebben, dat ze naar het schilderij kijken en daar kracht uit halen om weer door te gaan. Iets in het schilderij dat je raakt. Zo kun je in het Hamelhuys het schilderij: “Hang in there” bewonderen. Op dit schilderij heeft Irma een kat geschilderd die zich vasthoudt aan een tak van een boom. Dit schilderij staat symbool voor ‘vasthouden’.

“Ik wil graag een cadeautje meegeven aan mensen, als ze ernaar kijken en door het schilderij weer blijheid, rust krijgen en dat ze weer verder kunnen.”

Irma Reimert heeft van 1979 tot en met 1985 aan de kunstacademie Minerva in Groningen gestudeerd. Sindsdien heeft ze vele tentoonstellingen in binnen- en buitenland gehad.

De expositie wordt geopend op 23 januari om 14:30 uur in het Hamelhuys.
Irma Reimert is aanwezig voor vragen en uitleg over de schilderijen.

 Bezoek www.hamelhuys.nl

Expositie Irma Reimert
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.