Poppen en Berenbeurs


-advertentiepositie-



Poppen en Berenbeurs

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Beregoede tip om naar Rotterdam te gaan!
Wat is het toch mooi dat je van zulke kleine dingen, intens kan genieten.

Zondag 6 maart 2016 wordt er een poppen en berenbeurs georganiseerd in “Worldhotel Wings’’ naast de terminal van vliegveld Rotterdam/Den Haag.
Hedendaagse en oude poppen en teddyberen en een indrukwekkend assortiment antiek met bijbehorende accessoires, het blijft bijzonder om op zo'n prachtige beurs rond te lopen en te genieten van de vele honderden poppen en teddyberen. Heb je een pruikje nodig, een poppenstandaard, schoentjes, jurkjes, patronen of mohairstoffen om teddyberen te maken? Het is er allemaal en meer!
Poppen en teddyberen zijn tijdloos en vandaag de dag populairder dan ooit.
Momenteel zijn de babypoppen een ware rage, het is onvoorstelbaar hoe levensecht die poppen zijn. Daarnaast is er genoeg ruimte voor nostalgie. Tijdens dit buitengewoon boeiende evenement maak je kennis met poppen- en berenkunst uit lang vervlogen tijden. ,,Een pop of teddybeer dat is pure emotie,'' verklaart beursorganisator Suzan Wolters uit Epe. ,,Mensen hebben als kind een pop of beer als beste kameraadje in bed gehad om in de behoefte aan troost, acceptatie of tederheid te voorzien. Dat heeft een enorme betekenis''. Oude tijden herleven bij het zien van de duizenden antieke, oude poppen en teddyberen.
Poppen en teddyberen met een mankement? Onze poppen en berendokter weet daar wel raad mee!
Nieuwsgierig geworden? Laat je overrompelen door deze poppen- en beren invasie en maak er een gezellige dag van!

 Bezoek www.niesjewolters.nl

Poppen en Berenbeurs
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.