Kennismakingscursus theater


-advertentiepositie-



Kennismakingscursus theater

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Wij van 5D willen mensen bij elkaar brengen en ze samen laten genieten van kunst en cultuur. We maken voorstellingen met jongeren mét en zonder beperking. Om nog meer mensen kennis te laten maken met de verschillende vormen van theater, staat er in 2016 weer een nieuwe kennismakingscursus in de agenda.

Heb je een (niet-zichtbare) beperking en ben je nieuwsgierig naar theater? Altijd al eens willen weten hoe het is om te spelen en te improviseren? En hoe een verhaal en een voorstelling tot stand komt? En hoe hulpmiddelen als creatieve inspiratiebron kunnen dienen? Dan is dit je kans om kennis te maken met toegankelijk theater!

In de kennismakingscursus theater maak je kennis met verschillende vormen van theater. In deze cursus van 3 zaterdagen krijg je zowel theorie als praktijklessen. Je krijgt een inleiding in de theatergeschiedenis, improvisatie en dramaturgie, maar ook het gebruik van gebarentaal in theater. Je werkt in een kleine groep met verschillende docenten en regisseurs van 5D.

Data
Zaterdag 6 februari
Zaterdag 13 februari
Zaterdag 20 februari

Meld je nu aan!
www.wijzijn5d.nl/kennismaking

 Bezoek www.wijzijn5d.nl

Kennismakingscursus theater
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.