Jeroen Leenders - Pagliacci


-advertentiepositie-



Jeroen Leenders - Pagliacci

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De Vlaamse stand-upper Jeroen Leenders speelt woensdag 17 februari 2016 zijn programma ‘Pagliacci’ in Theater Zuidplein. In ‘Pagliacci’ stort Jeroen zijn hoofd vol gedachtes en absurde verhalen leeg op het podium. Al grappend en heerlijk nonchalant tipt hij juist die onderwerpen aan waar je liever niet over nadenkt, maar stiekem toch keihard om moet lachen. Spannend, gevaarlijk en doorspekt met gortdroge grappen! Aanvang 20.15 uur.

Met zijn stand-up comedy laat Jeroen Leenders je nadenken over het leven en brengt je op plaatsen in je bewustzijn waar je liever niet komt. In het donker doet hij eventjes het licht aan en laat je bulderen van het lachen. Om jezelf, maar vooral ook om hem!

Jeroen Leenders won in 2010 het Leids Cabaretfestival en sindsdien woekert hij met succes in, over en door de Lage Landen. Hij is tevens oprichter van het Belgische stand-up comedygezelschap The Line-Up.

“Leenders combineert zijn nuchtere, cynische kijk op het leven met een grote fantasie en dat levert grappige en spannende momenten op.” – De Theaterkrant

De voorverkoopprijs is € 16,-. Kaarten zijn via www.theaterzuidplein.nl te koop.
Meer informatie is te vinden via www.theaterzuidplein.nl.

 Bezoek www.theaterzuidplein.nl

Jeroen Leenders - Pagliacci
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.