1

LOS Muziektheater in Theater Zuidplein




LOS Muziektheater in Theater Zuidplein

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Vrijdag 12 februari spelen de vier gestoorde meiden van LOS Muziektheater hun derde theaterprogramma ‘Total LOS’ in Theater Zuidplein. Met hun indrukwekkende muzikaliteit, scherpe teksten en fysieke uitspattingen laat het viertal je duizelen op je stoel. Onder het motto ‘Aan iedereen is wel iets mis’ nemen ze zichzelf deze avond met veel humor en gekkigheid onder de loep. Wie van de vier is nu het meest ‘Total LOS’? Heerlijk over de top en met een persoonlijk randje! Aanvang 20.15 uur.

Als je auto ‘total loss’ is, doe je hem weg. Maar wat als je collega iets mankeert? Doe je die dan ook weg? Kom er deze avond achter hoe de dames van LOS Muziektheater dit aanpakken. Komisch en met een flinke portie zelfspot: maak je klaar voor een dolle boel!

LOS Muziektheater bestaat uit Femke, Charlotte, Kim en Dookje. Inmiddels heeft het viertal twee succesvolle programma’s op hun naam staan en zijn door VARA’s HumorTV uitgeroepen tot Meest Veelbelovend Talent.
“Een gulle en afwisselende show van zo’n twee uur, waarin goed gezongen wordt en zelfs smaakvol gepaaldanst.” - Theaterkrant.nl
De voorverkoopprijs is € 16,-. Kaarten zijn via www.theaterzuidplein.nl te koop.
Meer informatie is te vinden via www.theaterzuidplein.nl.

 Bezoek www.theaterzuidplein.nl

LOS Muziektheater in Theater Zuidplein
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.