Ardal O'Hanlon in Comedy Cafe


-advertentiepositie-



Ardal O'Hanlon in Comedy Cafe

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De echte comedy fans kennen hem al lang: acteur en comedian Ardal O’Hanlon. Ardal weet als comedian al jaren de comedy-liefhebber te vermaken. Hij speelt wereldwijd voor uitverkochte zalen en heeft twee DVD’s in de top-10 Stand Up Comedy (Ardal O’Hanlon Live en Ardal O’Hanlon Live in Dublin). Op 25 februari 2016 komt Ardal voor een eenmalig en exclusief optreden naar Nederland. In het nieuwe theater van Comedy Cafe aan het IJdok 89 in Amsterdam, staat hij garant voor een unieke avond met een flinke dosis droge Ierse humor.

Misschien ken je Ardal van zijn rol in comedy-series Father Ted en My Hero, zijn rol in Doctor Who (BBC), After Hours (Sky), Cucumber (Sky), London Irish (C4) of Skins (C4), of heb je hem gezien bij zijn optreden in het Apollo Theater (Live at the Apollo) en gastoptreden in de Graham Norton Show.

Ardal omschrijft zelf de verschillen tussen Engelsen en Ieren als volgt: “Engelsen willen - heel beleefd - de wereld overnemen. Ieren willen gewoon lol maken.” En dat blijkt ook uit zijn shows. Snelle grappen, herkenbare verhalen en vooral veel lol.

 Bezoek www.comedycafe.nl

Ardal O'Hanlon in Comedy Cafe
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.