Enkeltje Amsterdam


-advertentiepositie-



Enkeltje Amsterdam

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Van 14 mei tot en met 12 juni strijkt theatergezelschap de Toneelmakerij neer op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord, voor bijzonder pop-up theater. Op de kade verrijst een indrukwekkende tent, een theatrale omgeving waar publiek zélf aan de slag kan met het bouwen van een stad, waar het verrast wordt door onverwachte performances, waar twee keer per dag een voorstelling te zien is en waar plek is om iets te drinken, te luieren en elkaar te ontmoeten.

Als kinderen de baas zijn, hoe ziet hun stad er dan uit? Staan alle huizen op palen? Komen er wegen in de lucht? Krijgen alle bomen een boomhut? In de stad wonen veel mensen van allerlei soorten en maten. Hoe leef je goed samen?

Enkeltje Amsterdam gaat over grote en kleine verhalen, stadskinderen en voetbalhelden, zelf ontdekken en theaterspektakel. In zes weken tijd bouwen bezoekers een zelfverzonnen stad van karton. Met twintig HKU-studenten, 1000 m2 tent, een fonkelnieuwe theatertekst, een kleurrijk, groot acteursensemble, een tochtje over ‘t IJ en een spectaculaire vormgeving creëert de Toneelmakerij een uniek theaterfeest voor de hele familie. Net zo levendig en divers als het leven in een stad.

Enkeltje Amsterdam is een uitje voor het hele gezin (en de buurman, oma, nichtje). Bezoekers van alle leeftijden zijn welkom. Twee keer per dag is de tent drie uur lang open en er is geen strikte aanvangstijd. Er gebeurt heel veel door elkaar en publiek kan kiezen uit zelf iets doen, of lekker kijken of luisteren.

 Bezoek krakeling.nl

Enkeltje Amsterdam
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.