1

Het Springkussen Festival op Vliegveld Twenthe




Het Springkussen Festival op Vliegveld Twenthe

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Het Springkussen Festival op Vliegveld Twenthe – want bewegen is gezond!

Het grootste speelplezier is in de voorjaarsvakantie te vinden bij het Springkussen Festival. Van dinsdag 1 t/m vrijdag 4 maart worden kinderen van 2 t/m 12 jaar de hele dag vermaakt in Hangar11 op Vliegveld Twenthe!

Alles wat een kind leuk vind!
Hangar11 staat vol met allerlei springkussen: Grote stormbanen, klimtoren, speelpark, piratenschip en nog veel meer. Maar er zijn nog veel meer activiteiten waar kinderen een hele dag druk mee kunnen zijn. Zo is er elke dag een optreden, kunnen kinderen zich laten schminken, is er een lasergame area en kunnen kids zich weer opgeven voor het Open Podium. Maar aan de kleintjes wordt ook gedacht. Een pamperzone en peuterhoek is er dan ook aanwezig. Kortom; Er is amusement voor alle kinderen van 2 tot 12 jaar!

Telekids Musicalschool ClipClub Contest
Speciaal voor het Springkussen Festival reist de Telekids Musicalschool af naar Enschede voor het opnemen van de nieuwe ClipClub. Kinderen tussen 8 en 12 jaar kunnen voor één dag meespelen in een echte videoclip!
Op vrijdag 4 maart krijg je als eerst acteer- en dansworkshops zodat je helemaal wordt klaargestoomd voor de opnamen van de clip in de middag. Wil jij ook voor de camera staan? Kijk dan hoe je met de contest mee kan doen op www.vliegveldtwenthe.nl.

Of wil je liever op het podium staan?
Geef je dan op voor het Open Podium! Alleen of met een groep kan je dagelijks optreden door te dansen, zingen of misschien wel met een ander talent op het podium te staan.

Reserveer je kaarten of geef je op voor het Open Podium? Kijk dan op www.vliegveldtwenthe.nl

Openingstijden: 1 t/m 4 maart van 10.00 – 17.00 uur
Entree kind: €7,50
Entree begeleider: Gratis
Parkeren: Gratis

 Bezoek www.vliegveldtwenthe.nl

Het Springkussen Festival op Vliegveld Twenthe
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.