De PindakaasPrins


-advertentiepositie-



De PindakaasPrins

» Let op: deze activiteit is voorbij «

een muzikale familievoorstelling vol regen, sprookjes en barok&roll voor kinderen vanaf 6 jaar

Er was eens –niet zo heel lang geleden- een straat, waarin het altijd regende, dag in dag uit. In de straat stond een huis, waar er altijd ruzie was jaar in jaar uit. In het huis woonde een gezin: een vader, een moeder en drie kinderen. Je had Esmaraldadina, zij was de oudste. Jaak was de jongste. En Valentijntino zat daartussenin.

Op een dag besluiten de kinderen dat het genoeg is geweest. Er moet een oplossing komen voor al die ruzie en al die regen. Dan horen zij van een oude wijze man die woont in het bos (achter de speeltuin, achter het winkelcentrum, achter het nieuwe flatgebouw). Hij zou leven van de wind en praten met de dieren, misschien heeft hij de oplossing! Die avond klimmen ze uit het raam en gaan ze op zoek naar de wijze man. Een lange tocht dwars door een gigantisch sprookjesbos met stoere ninja-piraten, lieve heksen en…een pindakaasprins.

Onversneden rock&roll en zinderende barok begeleiden de drie helden op hun avontuurlijke tocht. Met composities van o.a. Rameau, Telemann en nieuwe composities van Erik van der Horst. Een voorstelling voor iedereen die weleens door de regen heeft gelopen.

Een productie van Oorkaan, Holland Baroque en Orkater.

 Bezoek www.oorkaan.nl

De PindakaasPrins
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.