1

Barrel Food Truck Fest Vol. 2


-advertentiepositie-



Barrel Food Truck Fest Vol. 2

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Na het succes van de eerste editie vindt in het weekend van 25 en 26 juni 2016 BARREL Food Truck Fest Vol. 2 in Emmen plaats. Op het Raadhuisplein, tegenover de ingang van Wildlands Adventures Zoo. Ook dit jaar toveren wij het Raadhuisplein om tot één groot foodtruck walhalla! BARREL is een evenement waar het je niet hoeft te ontbreken aan verrukkelijk streetfood, goddelijke drankjes, lekkere beats en nog veel meer! Het evenement is gratis toegankelijk. Zondag 26 juni is het tevens koopzondag in Emmen centrum.

Een bonte en stoere verzameling van originele foodtrucks en mobiele keukens. De meeste trucks serveren streetfood, en dat in de breedste zin van het woord. Lekkere smoothies, hotdogs, burgers, healthy snacks, pizza’s, tortilla’s, churros, saté en curry’s maar ook koffie en ijs. Allerlei verschillende soorten snacks met liefde bereid.

De meeste foodtrucks waren ooit oude barrels, oude wagens, die met een hoop liefde en creativiteit nu een nieuw leven als foodtruck hebben gekregen. En een barrel is ook een vat, waar onder meer wijn (of whiskey en bier) in bewaard en vervoerd kan worden. Vandaar de naam: BARREL Food Truck Fest.
Van heinde en verre melden enthousiaste foodtruckers zich aan. Allemaal liefhebbers, de meesten hobbyisten, een enkeling professioneel. Net zoals vorig jaar is ook dit jaar; Charlies Churros uit Emmen weer deelnemer! De rest legt met plezier de kilometers af om Emmen kennis te laten maken met hun heerlijke streetfood.

Het BARREL Food Truck Fest is een tweedaags evenement. Dit gaat het laatste weekend van juni plaatsvinden op het Raadhuisplein, tegenover de ingang van het nieuwe (opening oktober 2016) Atlas Theater en Wildlands Adventure Zoo. Het evenement is gratis toegankelijk. De organisatie heeft een deelnemersveld van 30 gevarieerde foodtrucks gerealiseerd. Allen serveren ze lekker eten, vers eten, echt eten. Dat varieert in willekeurige volgorde van burgers tot pulled pork, van calemares naar kaasfondue en terug via tortilla’s en bitterballen, naar crêpes, hotdog en saté. Centraal op het festivalterrein is een grote bar te vinden waar heerlijke wijnen en bijpassende bieren geschonken worden.

Slappe plastic bekertjes vinden we niks. Tegen een kleine vergoeding hebben we een supertof milieuvriendelijk hard-plastic eigen BARREL glas laten maken. Bij je eerste bestelling betaal je een éénmalige bijdrage van €1,-. Bij iedere nieuwe bestelling kun je je glas afgeven bij de bar. Dan ontvang je een nieuwe, schoon exemplaar. Er zit geen statiegeld op het glaswerk. Je glas mag je houden en is daarmee dus gelijk een collectors item.
Er wordt ook nog gezorgd voor lekkere muziek, zitplaatsen, een bar, hangplekken, geweldige drankjes en een relaxte sfeer zodat je je er uren kunt vermaken, ook aan de kleintjes is gedacht. Barrel is voor het hele gezin! Overal op het terrein en bij de foodtrucks kan met contant geld afgerekend worden. Je hoeft dus geen muntjes te kopen. Aan de bar kan er worden gepind.

Openingstijden BARREL Food Truck Fest vol.1:

Zaterdag 25 juni, 13.00 uur – 22.00 uur
Zondag 26 juni, 13.00 uur – 20.00 uur

De toegang is gratis.

Voor meer informatie bekijk de website: www.barrelfoodtruckfest.nl en volg de ontwikkelingen van BARREL Food Truck Fest op Twitter, Instagram en Facebook.

Noot voor redactie; meer info Leonie Pluyter 06-29517899, info@barrelfoodtruckfest.nl

 Bezoek www.barrelfoodtruckfest.nl

Barrel Food Truck Fest Vol. 2
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.