Http:--www.grounds.nu-agenda-hiphop-cafe-4-


-advertentiepositie-



Http:--www.grounds.nu-agenda-hiphop-cafe-4-

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Hiphop Café biedt een ontmoetingsplek voor Rotterdamse hiphopliefhebbers. Elke editie draaien lokale dj’s de dikste tracks en komen bekende namen en opkomende talenten uit de scene langs om over hun ervaringen te vertellen. Rappers, producers, maar ook managers en boekers zullen hun tips & trics delen.

Hiphop Café is dé plek waar je andere ‘hiphopheads’ kan ontmoeten, netwerken met diverse spelers uit de industrie, maar ook nieuw talent kunt ontdekken.

Line-up

– Stee
Als kleine jongen had $TEE al liefde voor muziek. Op de basisschool begon het al spelenderwijs door op te treden tijdens kinderfeestjes. Op de middelbare school groeide deze liefde daadwerkelijk tot een grote passie. De ‘’Straatremixes’’ werden grijs gedraaid en onder andere door de rapcrew van zijn neven werd de drang om zelf rap te maken alsmaar groter.

$TEE was 15 toen hij zijn eerste demo’s opnam. Binnen zijn kring werd zijn talent snel opgemerkt en geadviseerd om er verder mee te gaan. Rond zijn 17e kwam hij in contact met producer ‘’Izz’’. Eindelijk kon hij samenwerken met iemand die zelf beats maakt en zo maakten zij als duo genaamd ‘’Stee & Izz’’ bergen aan tracks. Van boombap, tot neo-hiphop tot dubstep.

De meeste tracks zijn niet uitgebracht en in 2015 besloten zij om als individu’s verder te gaan. $TEE ziet de periode dat hij een duo vormde met Izz als een leerproces. Zij hebben zich beiden in die aantal jaren enorm ontwikkeld. Tot de dag van vandaag is nu ‘’Izz the Wizz’’ nog steeds verantwoordelijk voor het grootste deel van de producties van $TEE zijn tracks.

In Dordrecht en omstreken (Popcentrale, Bibelot, Dolhuis, Capsloc, BIRD, Podium Grounds, Maassilo, 013 Poppodium) heeft $TEE de nodige podia ervaring opgedaan en is nu klaar voor het grotere publiek. Met een uniek stemgeluid en snoeiharde trap beats staat $TEE garant voor een energieke live show. Van rauwe bangers met harde bars, tot feestelijke tracks met een goede dosis humor tot persoonlijke tracks.

– C.I.C.
C.I.C. is een rapper geboren in ’s-Hertogenbosch en opgegroeid in Hoogvliet en Spijkenisse. Op 17-jarige leeftijd is Jonathan serieus aan de slag gegaan met het schrijven van nummers. Na 3 jaar heeft Jonathan zijn eerst debuut tape uitgebracht “Yin Yang Twisted” onder zijn artiestennaam C.I.C. (Cooksson’s Innerchain). Deze tape heeft deuren voor hem geopend want nu werkt C.I.C. samen met grote producers van Nederland en andere landen.

 Bezoek www.grounds.nu

Http:--www.grounds.nu-agenda-hiphop-cafe-4-
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.