Hippe Gasten In Concert + workshops


-advertentiepositie-



Hippe Gasten In Concert + workshops

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Wat moeten de kinderen na K3 en Dirk Scheele? Het antwoord op deze vraag is Hippe Gasten. Deze groep speelt sinds jaren op menig festival. Op spetterende wijze speelt de groep popliedjes voor kinderen en volwassenen. Want zeg nou eerlijk, als je als papa of mama je kinderen op zondag iets leuks wilt laten doen, dan wil je zelf ook wat toch? Op 21 februari kun je met een gerust hart je kroost achterlaten. Zelf doe je gewoon waar je zin in hebt.. (drink een biertje, lees je mail, eet een hapje en nog een hapje, drink een kopje thee, maak een praatje, doe zelf mee met een workshop voor grote mensen, enzovoorts).

Jullie zondagmiddag
Scheurende gitaren, beukende drums en een pompende bas…kinderen maken kennis met een rockband op een heus popconcert. Hippe Gasten is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook ouders genieten van de muzikale en theatrale fratsen van deze band. Live knalt de band het podium af! Verwacht geen kikkersprongetjes of eenden dansjes, maar een vette interactieve rockshow die de kinderen en hun ouders vermaakt!

De derde cd van Hippe Gasten is vorig jaar uitgebracht en staat bol van leuke kinderliedjes. Bekende Nederlandse zangers zoals Def P, Armand, Peter Koelewijn en kinderliedjesschrijver Dirk Scheele zijn hierop te horen.

Workshops
Er zijn workshops voor kinderen én volwassenen. Helaas mogen alleen de kids meehelpen met licht en geluid, maar qua muziek, dans en design zijn is er voor alle leeftijden iets!

– Meewerken als geluidsman/vrouw (alleen voor kinderen)
– Meewerken als lichtman of vrouw (alleen voor kinderen)
– Rock muziek workshop (alle leeftijden)
– Air guitar + Rockstar workshop voor kids

 Bezoek www.grounds.nu

Hippe Gasten In Concert + workshops
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.