Bowling clinic met Lisanne Breeschoten


-advertentiepositie-



Bowling clinic met Lisanne Breeschoten

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Iedereen kent er wel eenn, het familielid of de vriend die je maar niet kan verslaan met bowlen. Bij ieder uitje op de bowlingbaan is hij of zij de gedoodverfde winnaar. Wil je nu eens zelf een keer alle strikes gooien en de held van de bowlingbaan zijn? Op maandag 29 februari a.s. verzorgt Lisanne Breeschoten unieke bowling clinics bij Partycentrum Silverstone. Lisanne is professioneel bowlster en maar liefst vier keer uitgeroepen tot bowlster van het jaar. Boek nu een plekje voor deze unieke clinic en de volgende keer dat jij met vrienden of familie gaat bowlen, ben jij degene die alle strikes gooit!

Op maandag 29 februari kunnen jong en oud (vanaf 6 jaar) leren bowlen als een prof op de LED bowlingbanen van Partycentrum Silverstone. Professioneel bowlster Lisanne Breeschoten brengt spelers in de een uur durende clinic in groepjes van 20 personen op vier verschillende bowlingbanen alle ins en outs over bowling bij: van looplijnen van de baan tot de verschillende technieken en meer.

De bowling clinics vinden plaats tussen 17:00 uur en 23:00 uur bij Partycentrum Silverstone. Lisanne geeft ieder uur een bowling clinic en er is voldoende ruimte om de zojuist geleerde technieken in praktijk te brengen. Een bowling clinic kost €35,- per persoon inclusief een bittergarnituur. Reserveren kan telefonisch of per e-mail bij Silverstone: 020-497 38 58 of info@silverstone.nl.

Partycentrum Silverstone heeft in totaal zes gloednieuwe, computergestuurde banen waar je bowlingplezier, spanning en gezelligheid kunt beleven. De banen zijn in 2015 geïnstalleerd en zijn van alle gemakken voorzien. Na de bowling clinic kunnen bezoekers gebruik maken van de sfeervolle en gevarieerde horecagelegenheden van Partycentrum Silverstone en tegen betaling een rondje racen op de kartbaan of lasergamen in de grootste arena van Europa.

 Bezoek www.silverstone.nl

Bowling clinic met Lisanne Breeschoten
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.