Locatievoorstelling Kassa




Locatievoorstelling Kassa

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De nieuwe locatievoorstelling Kassa! is de zesde voorstelling van Onderwater Producties en is onderdeel van de manifestatie Rotterdam viert de Stad! De voorstelling brengt een ode aan de Rotterdamse winkelier van toen én nu. In een nagebouwde noodwinkel midden in het centrum van Rotterdam komen drie generaties winkeliers tot leven: Lodewijk, oprichter van Terhans, een bekende winkel in de jaren '60, Abdul, één van de eerste Marokkaanse winkels in de jaren '80 en Saskia, oprichter van de net geopende pop-up store Croos.

De locatievoorstelling wordt mede gebaseerd op verhalen van Rotterdamse winkeliers die Onderwater Producties de afgelopen tijd heeft verzameld. De try-outs van de reeks voorstellingen in de noodwinkel vinden plaats op 11 en 12 mei 2016 en de première op 13 mei 2016. De voorstelling speelt tot 17 juni 2016.

Regie: Jeroen van den Berg
Script: Simon Weeda
Spel: o.a. Fahd Larhzaoui, Jeroen Rienks, Afke Weltevrede

Over Onderwater Producties:
Onderwater Producties is een Rotterdamse onafhankelijke groep en is opgericht door Jeroen Rienks en Afke Weltevrede. Zij maken documentaire theatervoorstellingen op onverwachte locaties en vertrekken hierbij vanuit actuele en maatschappelijke thema’s én persoonlijke ervaringen van de makers.

 Bezoek www.onderwaterproducties.nl

Locatievoorstelling Kassa
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.