Kasteelspeurneuzen


-advertentiepositie-



Kasteelspeurneuzen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Ben jij een speurneus, dan zoeken we jou; gezocht Kasteelspeurneuzen!

Er zijn vreemde dingen gaande in en om Kasteel Rosendael. Spullen die verdwijnen, het personeel doet raar, er is duidelijk iets aan de hand. Detectiveburo ‘Niet betreden, wel betrappen’, speciaal voor kasteelraadsels en mysteries, is erbij gehaald om er achter te komen wat er is. Dat deze zaak te groot is blijkt uit het feit dat zij de hulp inroepen van vele kasteelspeurneuzen.
Tijdens deze thema-activiteit, geschikt voor het hele gezin, worden de deelnemers als eerste verwacht op Huis Zypendaal. Daar is deze zomer het hoofdkantoor van het detectiveburo. Daar krijgen de speurneuzen te horen wat hun opdracht is en aan de hand van verschillende opdrachten in de verschillende kamers worden zij klaargestoomd om als detective op pad te gaan. Met de nodige papieren (top secret!) worden de nieuwe detectives naar Kasteel Rosendael gestuurd (op basis van eigen vervoer). Daar aangekomen start het 2e deel van dit interactieve, spannende en uitdagende spel. Wie lost de raadsels op, wie is een echte kasteel-speurneus?

Tijd: 12.00 – 15.00 uur (start op Huis Zypendaal, verplaatsing tussen de kastelen is op basis van eigen vervoer - ca. 10 auto reistijd)
Entree: € 8,50 voor volwassenen, kinderen 4 t/m 12 jaar en donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen
Adres: Huis Zypendaal, Zijpendaalseweg 44, 6814 CL Arnhem en Kasteel en Park Rosendael, Rosendael 1, 6891 DA Rozendaal
Informatie: tel. (026) 364 46 45 of rosendael@glk.nl

 Bezoek www.glk.nl

Kasteelspeurneuzen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.