1

Afternoon Tea


-advertentiepositie-



Afternoon Tea

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Beleef de Britse traditie in het Airborne Museum. Het monumentale pand waarin het Airborne Museum gevestigd is, was tijdens de Slag om Arnhem het Britse hoofdkwartier. Een typisch Britse traditie brengen we daarom graag naar het museum; de afternoon tea. Die traditie stamt al uit 1840 toen Hertogin Anna van Bedford het initiatief nam voor een afternoon tea en al snel werd het populair. Thee werd door Britse militairen gedurende de Eerste én de Tweede Wereldoorlog gedronken om het gemeenschapsgevoel te waarborgen en rustmomenten in te lassen.

Scones met jam & clotted cream. Iedere laatste zondag van de maand kunt u in de Hall of Fame van het Airborne Museum genieten van een heerlijke afternoon tea, geheel in Britse stijl. Met mooi opgemaakte tafels met Engels servies en allerlei heerlijkheden. U wordt ontvangen met een glas prosecco om vervolgens te genieten van homemade verse sandwiches, scones met jam & clotted cream en nog veel meer zoete en hartige hapjes. Dit alles wordt verzorgd door familiebedrijf Ma Baker, specialist in het organiseren van afternoon teas op bijzondere locaties. Komt u liever op een andere dag met een groep? Wij maken graag een passend voorstel!

Aanmelden, wilt u deze heerlijke afternoon tea beleven in het Airborne Museum? Meld u dan aan via aanmelding@airbornemuseum.nl onder vermelding van uw naam, telefoonnummer, het aantal personen en de datum van de afternoon tea. U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding per e-mail.

 Bezoek www.airbornemuseum.nl

Afternoon Tea
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.