City of Dance Festival


-advertentiepositie-



City of Dance Festival

» Let op: deze activiteit is voorbij «

CITY OF DANCE WORDT WEEKEND FESTIVAL MET CAMPING OP EEN NIEUWE LOCATIE!
City of Dance, het 2de beste dance festival van Nederland in de Festivalchart 2015, geeft festivalgangers een weekend vol muziek, kunst en creativiteit op een nieuwe en veel grotere locatie. Er zal meer tijd en ruimte zijn om te genieten van het gigantisch aanbod aan uiteenlopende muziekstijlen, shows, straattheater acts en andere activiteiten. Om de beleving compleet te maken, kunnen bezoekers ook overnachten op een camping naast het festivalterrein. City of Dance zal alles uit de kast trekken om op 15, 16 en 17 juli deze bijzondere stap te vieren.
NIEUWE LOCATIE MET CAMPING
Na een fantastische tijd met vele mooie herinneringen neemt City of Dance Festival afscheid van Hof van Tange. Het waren 15 prachtige jaren, maar het is tijd voor vernieuwing! Het festival verhuisd komend jaar naar een groter terrein aan de N57, aan de rand van Middelburg. Het is maar 10 minuten lopen vanaf het centrum, beter bereikbaar en het biedt meer gemak. Parkeren en kamperen naast elkaar, minder lopen en meer ruimte voor feest! De nieuwe locatie sluit met een relaxte, sfeervolle uitstraling perfect aan op het City of Dance Festival.
ALLE ELEKTRONISCHE MUZIEKGENRES VERTEGENWOORDIGD
Overweldigende stages, intieme danshoekjes en alles daar tussenin. Het muziekaanbod is dit jaar breder dan ooit; van energieke house tot obscure techno, van vrolijke feestmuziek tot beukende Hardstyle en van 90’s classics tot verrassende live-acts. Samen met partners als Slam FM, Members of Hardstyle, Beachboom, Drum & Bass in Your Face, We Are Techno, Go Dutch, Stuiterbeesten en Club 30 vult City of Dance Festival dit jaar twee dagen lang 9 podia. Het eerste deel van de line-up is al bekend gemaakt en vind je hier: www.cityofdancefestival.nl/line-up
VEEL AANDACHT VOOR KUNST EN CULTUUR
Trouwe fans weten dat City of Dance Festival al lang niet meer alleen om muziek draait. De laatste jaren is het kunst- en cultuurprogramma van het festival net zo belangrijk geworden. Helemaal los gaan in een caravan, slenteren langs de creatieve kraampjes om daarna een workshop te volgen. Straattheater, een vooruitstrevend culinair aanbod en samenwerkingen met gerenommeerde instituten en kunstenaars maken van het festival een culturele ontdekkingsreis.
OVER CITY OF DANCE FESTIVAL
City of Dance Festival is een van de het langstlopende elektronische muziekfestival ter wereld. Het festival, dat zich focust op muziek, cultuur, kunst, talent en duurzaamheid, brengt bezoekers naar inspirerende en verrassende werelden waarin alles mogelijk is.
Bekijk hier de officiële trailer: www.youtube.com/watch?v=LYDaBV53Gq8

Tijden:
Festivalterrein Oude Veerseweg:
Vrijdag 15 juli festivalcamping : 16.00 – 23.00
Zaterdag 16 juli: 14:00 – 00:00
Zondag 17 juli: 13:00 – 23:00
Zaterdag 16 juli programma City Center: 12.00 – 17.00
TICKETS
Tickets bestel je online via www.cityofdancefestival.nl of via de applicatiepagina “TICKETS” op www.facebook.com/cityofdancemiddelburg Ook verkrijgbaar bij alle Primera winkels in Nederland. Alle informatie m.b.t. de prijzen en soorten tickets: www.cityofdancefestival.nl/tickets/
Het programma van City Center zaterdag 16 juli is gratis.

 Bezoek www.cityofdancefestival.nl

City of Dance Festival
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.