Asperges op de Velden - Regio Eindhoven


-advertentiepositie-



Asperges op de Velden - Regio Eindhoven

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Een bijzonder evenement waar smaak, sfeer, kwaliteit en beleving elkaar vinden. Op en top culinair genieten van het witte goud, de trots van ons Brabantse land in een unieke omgeving! Twee weken lang zal er een geweldig pop-up restaurant verrijzen middenin de aspergevelden van de Raaijmakers Hoeve, gelegen in het grensgebied van Eindhoven. De Nuenense Boord, waar wij u in stijl zullen ontvangen, mag met recht het mooiste en meest pittoreske plekje van Brabant genoemd worden. Immers, Van Gogh schilderde er, Gerard van Maasakkers zong erover en er liggen maar liefst 18 aspergevelden bij elkaar!

Ons stijlvolle openlucht restaurant biedt zowel ruimte voor kleinere groepen, sfeervol en intiem, als voor grotere gezelschappen, tot een maximum van 140 (overdekte) zitplaatsen. En bent u benieuwd naar de geheimen van het witte goud? Laat u dan rondleiden door de boer en steek zelfs uw eigen asperges als u dat wenst.

Deze culinaire beleving wilt u toch ook meemaken? Kom genieten van een mooi stukje Brabantse cultuur en reserveer nu uw plaatsen!

 Bezoek nuenen.aspergesopdevelden.nl

Asperges op de Velden - Regio Eindhoven
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.