1

2nd Dutch Craft Beer Festival 2016


-advertentiepositie-



2nd Dutch Craft Beer Festival 2016

» Let op: deze activiteit is voorbij «

16 Crafty micro-brouwers met de beste speciale bieren, 6 noisy bands die je de vouwen uit de broek spelen, tasty fingerlicking food! En meer… Dé ingrediënten voor een perfect speciaalbier festival in het Oosten van het land! Een festival voor de ware speciaalbier- en muziekliefhebber. Na een geslaagde en gezellige eerste versie in 2015 gaat Stanislaus Brewskovitch Craft Beer Store op de eerste zaterdag in mei voor een vervolg.

“Bier is meer dan pils. Craft Beer is rock ’n roll!

Speciaalbier, goede muziek en eten dat je papillen in vervoering brengt. Wat wil je nog meer! Dat is het Dutch Craft Beer Festival in een spreekwoordelijke notendop. Proef de bieren die door de brouwers zelf getapt worden. Luister naar de sterke verhalen achter de bieren en de brouwerijen. Geniet van de talentvolle bands met een mooi bier in je hand. Laat je baard stijlvol trimmen. En vergeet ook niet af en toe een lekker hapje naar binnen te werken. Kortom: Young Craftsmen on display. Pure ambachtslui met passie voor hun werk! Daar gaat het om op dit speciaalbier festival. Néééé, geen plat oktoberfeest! Maar een festival voor de ware speciaalbier- en (rock)muziekliefhebber.

Spread the word! Vertel het je vrienden en vage kennissen! En kom dus op 7 mei naar het 2nd Dutch Craft Beer Festival. Hop in and share our pleasure in Craft Beer!”

 Bezoek www.facebook.com

2nd Dutch Craft Beer Festival 2016
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.