1

YogaFest Amsterdam




YogaFest Amsterdam

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op 18 en 19 juni zal de tweede editie van YogaFest Amsterdam plaatsvinden in de Westergasfabriek. Een extreem sterke line-up met 7 internationale yoga teachers en 7 Amsterdamse yoga teachers, 3 meditatie guru’s, 7 lezingen en 4 films die je ogen zullen openen, muziek met o.a. de Australische Kim Churchill en een voor iedereen toegankelijke shop en food lane die matchen met de yoga lifestyle. Oftewel de hele yoga experience! Of je nu net komt kijken in de yogawereld of al jaren ervaring hebt, voor iedereen zijn er wel passende lessen.

De line-up van YogaFest overtreft zichzelf dit jaar: niemand minder dan wereldberoemde yogi’s als Laruga Glaser en Gloria Latham komen voor het eerst naar Amsterdam. The Boys of Yoga – het grote succes van vorig jaar – zijn er dit jaar ook weer bij.

Indrukwekkende namen uit Amsterdam: Anat Geiger, Katiza Satya, Andreas Trussat, Svaha Yoga en Marieke Janna zullen inspirerende en diverse yogalessen geven: van yin tot yoga dance, van kundalini tot vinyasa flow. Ben jij niet zo van de traditionele yoga, dan zijn er ook nieuwe vormen van yoga, zoals BoxingYoga, Sup yoga of ga voor yoga onder begeleiding van een DJ met Stadswild.

Er zijn naast tickets voor het festival ook aparte tickets te verkrijgen voor het optreden van Kim Churchill op zaterdag 18 juni.

 Bezoek www.yogafestamsterdam.com

YogaFest Amsterdam
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.