1

Enter this dance




Enter this dance

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op vrijdag 20 mei 2016 vindt er een nieuw evenement plaats te Enter genaamd 'Enter this dance' georganiseerd door Dansstudio Dynamiek. Het is een groots dans- en muziekspektal. Het is een vrije (stijl)dans avond bij zalencentrum de Kröl te Enter. Jong en oud, iedereen is welkom om te komen en te genieten van een avondvullend programma.

We starten de avond om 20:00 uur met een workshop salsa line dance om lekker in beweging te komen. U heeft dus geen partner nodig om hier aan deel te nemen. Daar op volgend zullen de dansers van Dansstudio Dynamiek demonstraties geven. Na deze demonstratie is het tijd om vrij te dansen. Er zullen meerdere instructeurs aanwezig zijn voor degene die een handje geholpen willen worden. Er worden programma's gedraaid met o.a. de Engelse wals, quickstep, slowfox, tango maar ook de jive, cha cha enzovoort (toeschouwers zijn ook welkom).

Tevens kunt u genieten van het dweilorkest 'de Kamgoarn Klösse' en is er een zangeres aanwezig die een aantal nummers gaat zingen waar op gedanst kan worden. Tussen het vrij dansen door heeft u even de tijd om bij te komen onder het genot van een drankje en mag u kijken naar o.a. een muziekspektakel, diverse dansdemonstraties van Dansstudio Dynamiek en nog veel meer.

Zalencentrum de Kröl te Enter
Vrijdag 20 mei 2016
Aanvang: 19:45 uur
Entree: €5,- p.p.

 Bezoek www.dansstudiodynamiek.nl

Enter this dance
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.