1

Freedom Ride wielertour




Freedom Ride wielertour

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Start en finish Freedom Ride bij kasteel Doorwerth.

Op 5 mei, Bevrijdingsdag, wordt de toertocht Freedom Ride gehouden: een fietstocht langs iconische plaatsen van de bevrijding. Geldersch Landschap en Kasteelen faciliteert de start en de finish van deze toertocht op kasteel Doorwerth. De wielrenners en schaatsers van het team Team LottoNL-Jumbo fietsen gezamenlijk met wielertoeristen een route van 120 kilometer door Gelderland. Daarnaast is het mogelijk om deze afstand of de kortere versie van 80 kilometer individueel af te leggen. Directeur Ton Heerts van het Vfonds schiet op 5 mei om 10.00 uur het peloton in gang, omstreeks 16.15 uur arriveren de eerste wielrenners weer bij Kasteel Doorwerth.

Inschrijven voor de Freedom Ride via https://www.teamlottojumbo.nl/freedomride

Het Kasteelmuseum is regulier geopend van 11:00-17:00 uur.
Toegang tegen gereduceerd tarief: € 8,00 (i.p.v. 9,50) p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar € 4,20 (i.p.v. 5,25) p.p., donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van jaarkaart.
Het parkeren bij het kasteel zal op andere, verder gelegen plekken zijn dan de gebruikelijk parkeerplaatsen. Voor bezoekers die slecht ter been zijn zullen we parkeergelegenheid dichtbij het kasteel reserveren.

 Bezoek www.glk.nl

Freedom Ride wielertour
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.