Fraeylema Folly Festival Slochteren




Fraeylema Folly Festival Slochteren

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Ter ere van de opening van het project “New Follies” organiseert Landgoed Fraeylemaborg te Slochteren het Fraeylema Folly Festival. Op zaterdag 18 juni 2016 worden de follies officieel geopend op het Erfgoedplein. Vervolgens zal het borgterrein en het park achter de Fraeylemaborg veranderen in een heus festivalterrein.

Muziek, Theater, EN NOG VEEL MEER!

Bij het betreden van het borgterrein wordt u allereerst verwelkomd door de Fraeylema Fair met standhouders uit de regio. Diverse kraampjes met brocante, (regionale) lekkernijen, planten, en ga zo maar door. Voor elk wat wils, en dit is nog maar het begin!

Wanneer u verder loopt komt u in de wondere wereld van de New Follies, deze ontwerpwedstrijd van Landgoed Fraeylemaborg was met 74 inzenders een groot succes. In het park zijn acht creatieve en gevarieerde follies (verrassende gebouwtjes) gerealiseerd. Op het nabijgelegen Erfgoedplein zijn tevens twee follies gebouwd.

Voor jong en oud is het rondlopen door het park een ware ontdekkingsreis. Bij elke folly is weer een andere activiteit, zo kun je kijken naar theater, luisteren naar muziek of laat je rondleiden door het park. En door diverse vertellers zullen de meest prachtige verhalen worden verteld. Ook zijn er diverse activiteiten voor kinderen.

Op zaterdag 18 juni heeft u van 12:00 tot 17:00 uur de kans om het Fraeylema Folly Festival te beleven. Tevens kunt u de vertrekken van de Fraeylemaborg bezichtigen, dit maakt het bezoek natuurlijk helemaal compleet.

 Bezoek www.fraeylemaborg.nl

Fraeylema Folly Festival Slochteren
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.