1

Theatervoorstelling Waait




Theatervoorstelling Waait

» Let op: deze activiteit is voorbij «

’n Bries speelt de nieuwe interactieve familievoorstelling Waait op het Brienenoordeiland in Rotterdam. De natuur op dit prachtige eiland dient als podium; de voorstelling beweegt zich als een zachte bries tussen de omgevallen bomen en de Schotse Hooglanders.

Meneer Steur is architect en wil de uitgang van de tunnel vinden, maar een vis op het droge verstoort zijn zoektocht. De voorstelling is continu in beweging rondom het water, op een drijvend vlot en blaast het publiek naar verschillende plekken. Wat Waait wil, is altijd een verrassing. Je kunt je alleen maar laten meevoeren.

Na afloop neemt kunstenaar Egied Simons het publiek mee in zijn beeldend werk Visvangst, met water als belangrijk element. Het werk van Simons heeft een versterkende werking op de voorstelling. Ook hier worden de zintuigen geprikkeld en zorgt het werk voor verwondering. Voor zowel de voorstelling als het kunstwerk geldt de natuur als uitgangspunt.

Waait is geschikt voor kinderen van 7 t/m 10 jaar en familie.
Reserveren kan via eenbries@gmail.com. Kosten 5,00 euro / Rotterdampas 2,50 euro.
De voorstelling begint om 14.00 uur. Verzamelen bij het groene bruggetje aan het einde van de straat Hoendiep te Rotterdam.

 Bezoek www.nbries.nl

Theatervoorstelling Waait
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.