1

Paarden Evenement Renswoude




Paarden Evenement Renswoude

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Geen paardenkenner, maar wel op zoek naar een heel bijzonder en compleet dagje uit met de kids? Een keer iets anders? Kom dan naar de Coral Estate Renswoude Horse Trials op 4 juni 2016.

In het Utrechtse plaatsje Renswoude vindt jaarlijks een groot internationaal paardenevenement plaats. Naast de bijzondere paardensport is er ontzettend veel op het uitgestrekte terrein te doen. Heerlijk eten, hapjes en snacks onder het genot van live muziek bijvoorbeeld. Of shoppen en inspiratie op doen bij één van de kraampjes. En voor de kids zijn er ontzettend veel gratis activeiten in het Penny kinderdorp, zoals knutselen, ponyrijden onder begeleiding, een springkussen en een skelterbaan. En op gepaste afstand vindt de spectaculaire paardensportwedstrijd in de discpline Eventing plaats waaraan veel Nederlandse en buitenlandse ruiters deelnemen. Zeker bijzonder om eens van dichtbij de zien.

Met recht dus een gezellig dagje uit voor het hele gezin. De toegang is gratis en parkeren kost € 5,00 voor de gehele dag.

 Bezoek www.paarden-evenement-renswoude.nl

Paarden Evenement Renswoude
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.