1

Boerenrockfestival




Boerenrockfestival

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Boerenrockfestival

Het gekste evenement van ’t noord’n! Je kunt het beter maar beleven!
Het Boerenrockfestival is een van de snelst groeiende festivals van Drenthe. In 9 jaar van 500 bezoekers naar 22.000. En dit jaar vieren we ons 10 jarig jubileum.Het festival wordt van 18 t/m 21 augustus gehouden in Drouwenermond op een 10Ha groot weiland dat tot festivalterrein is omgebouwd.
Het festival is een mix van muziek, cross, kermis en spektakel. Voor de diehard festivalganger is er de klamping, hier kun je overnachten in een tent, caravan of zelfgebouwd onderkomen. En s ’morgens weer fris na een heerlijke douche.
Donderdag gaat de klamping open vanaf 14:00 uur en is het festivalterrein vanaf 19:30 uur geopend. Zondag sluiten we s ’avonds om 20:00 uur af.
Vanaf vrijdag zijn er diverse crosswedstrijden waaronder: speedcross, motorcross, leutjescross, pubercross, brommercross, gazonmaaier- & scootmobielenrace, autocross, autorodeo, quadraces, wegraceklasse en de gekkenhuisklasse.
Er zijn 18 bands geboekt o.a.: Bökkers, Kiek now us, Rit’n Dit’n, Alpenfever, Zillertaller Mander, Half um Half, Kisjes Kearls, Boerenrockies, Rock fanfare, de Helden, Fragment, The Heinoos, Grote Kearls, Kubus en de Rokkers, de Esperando’s en de HØksons.
Parkeren en toiletten zijn gratis. Kaarten in de voorverkoop zijn aanzienlijk goedkoper. Voor meer informatie kijk op www.boerenrockfestival.nl

 Bezoek www.boerenrockfestival.nl

Boerenrockfestival
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.