Meivakantie in het muZIEum


-advertentiepositie-



Meivakantie in het muZIEum

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Ook tijdens de meivakantie biedt het muZIEum weer extra activiteiten aan. Van 30 april tot en met 8 mei kan je blind een zelfportret tekenen, maar ook kan je deelnemen aan een workshop ‘boetseren in het donker’. Je gaat heel anders naar jezelf kijken als je niets kunt zien.

Blind je zelfportret tekenen
Iedereen kan tijdens de meivakantie gratis een zelfportret tekenen in onze foyer voor of na de rondleiding. Je mag wel in de spiegel kijken, maar je ziet pas wat je getekend hebt als je zelfportret af is. Zou het jou goed lukken? Je mag je tekening na afloop mee naar huis nemen, maar we vinden het ook leuk als je hem ophangt in de foyer.

Boetseren in het donker
Je kan ook van klei een mooie versie van jezelf maken in de meivakantie. Onder begeleiding van een blinde of slechtziende gids ga je dan boetseren in het donker. Hier ga je dus volledig af op het beeld dat je van jezelf in je hoofd hebt. Hoe denk jij dat je eruit ziet? Ontdek het bij het muZIEum in de meivakantie. Meedoen aan deze mini-workshop kan elke dag van 14:00 uur tot 14:30 uur en kost €7,50 per persoon.

Reserveer via de website: https://muzieum.nl/muzieum-agenda/meivakantie

 Bezoek muzieum.nl

Meivakantie in het muZIEum
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.