Cabriotour voor Stichting KiKa 2016


-advertentiepositie-



Cabriotour voor Stichting KiKa 2016

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Cabriotour.nl organiseert op zondag 15 mei 2016 de vijfde editie van de Cabriotour voor Stichting KiKa. Deze Cabriotour is een bijzonder evenement, waaraan bij de vorige editie ruim 200 Cabrio’s van verschillende merken en leeftijden deelnamen. De organisatie hoopt dit jaar op ruim 225 deelnemers uit binnen- en buitenland en natuurlijk een recordopbrengst voor Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij). In de afgelopen jaren is met de Cabriotour voor Stichting KiKa ruim €60.000 ingezameld.

De startlocatie van de tour is Golden Tulip Hotel Heerlickheijd van Ermelo, vanwaar de unieke stoet Cabrio’s een route van ongeveer 100 km zal rijden door de schitterende omgeving van de Veluwe. Iedereen die KiKa een warm hart toedraagt is van harte welkom om met zijn of haar eigen Cabrio mee te rijden, ongeacht het merk, type en de leeftijd of herkomst van de auto. Kom kijken bij de start, of rij uiteraard zelf mee!

De ANWB Wegenwacht is net als vorige keer aanwezig en zal als “bezemwagen”dienen, zodat alle deelnemers gegarandeerd de eindstreep van de tour halen!

Stichting KiKa heeft onlangs meer dan 100 onderzoeken mogelijk gemaakt, die moeten leiden tot een hogere kans op genezing van kinderkanker. Dankzij dit grote aantal onderzoeken is de genezingskans sinds lange tijd van stilstand, de afgelopen jaren gestegen van 70% naar 75%. Dit is goed, maar uiteraard nog niet goed genoeg! Stichting KiKa heeft als doelstelling dit percentage te verhogen naar 95%.

Kijk op www.cabriotour.nl/kika voor meer informatie en inschrijving.

 Bezoek www.cabriotour.nl

Cabriotour voor Stichting KiKa 2016
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.