Globetrotter Filmfestival in Omniversum


-advertentiepositie-



Globetrotter Filmfestival in Omniversum

» Let op: deze activiteit is voorbij «

In de meivakantie – van zaterdag 30 april t/m maandag 16 mei – presenteert Omniversum het Globetrotter Filmfestival. Acht grootbeeldfilms en diverse activiteiten nemen kinderen en hun ouders/begeleiders mee op een reis rond de wereld. Tijdens het festival geeft Giel van Stuk.tv op 2 en 9 mei masterclasses Vloggen op Reis. Tickets zijn te koop via www.omniversum.nl en aan de kassa van het Haagse koepeltheater.

Bij het Globetrotter Filmfestival nemen acht grootbeeldfilms je mee op een spannende reis rond de wereld. Het zijn Born to Be Wild, Dinosaurs, Dolphins, Journey to the South Pacific, Mysteries of the Unseen World, National Parks Adventure, Pandas en Under the Sea. Van Den Haag reis je via Kenia, Indonesië, Australië, West Papoea, China, de Verenigde Staten en Argentinië weer terug naar Nederlands enige stad aan zee.

Maar het Globetrotter Filmfestival biedt meer dan deze spectaculaire films op het 840 m² grote koepelscherm. Tijdens het festival presenteert Omniversum ook diverse activiteiten. Zo is er een Globetrotter Fotowand, waar bezoekers zichzelf kunnen fotograferen; en alle kinderen die aan de Globetrotter Speurquiz meedoen, krijgen een opblaasbare globe cadeau.

De toegangsprijs voor de eerste film bij het Globetrotter Filmfestival is 8,75 euro voor kinderen t/m 11 jaar en 10,75 euro voor volwassenen. Elke volgende film kost slechts 5,50 euro, ongeacht de leeftijd van de Globetrotter.

Masterclasses Vloggen op Reis
Tijdens het Globetrotter Filmfestival geeft Giel van het populaire Stuk.tv – genomineerd voor beste YouTube Channel 2016 – twee keer een masterclass Vloggen op Reis: maandag 2 en maandag 9 mei, van 18.00 tot 19.00 uur. Met filmpjes leert Giel de bezoekers de fijne kneepjes van filmen op reis. Hoe bereid je je voor, wat mag je niet vergeten, waar moet je allemaal rekening mee houden, wat zijn de grootste blunders die je kunt maken, etc. Giel heeft veel ervaring met vloggen op reis. In 2014 en 2015 was hij deelnemer aan het tv-programma en de YouTube-serie Roadtrippers. De toegangsprijs voor de masterclass Vloggen op Reis is 16,50 euro, incl. de film National Parks Adventure.

 Bezoek www.omniversum.nl

Globetrotter Filmfestival in Omniversum
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.