Live muziek: Kissing Jane (Karavaan Festival)


-advertentiepositie-



Live muziek: Kissing Jane (Karavaan Festival)

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Tijdens Karavaan Festival kun je genieten van live muziek in het festivalhart in V&D Alkmaar!

Kissing Jane is een vijfkoppige popband uit de kop van Noord-Holland. Met muzikale invloeden van Muse, No Doubt, Bat for Lashes, Kate Bush, Blondie en Katy Perry, omschrijven zij hun muziek als powerpop.

In 2015 brachten ze de singles ‘Voodoo’ en ‘Ranger’ uit, die ook zijn gebundeld op ‘Factory of Hearts – The EP’, als voorbode aan het gelijknamige debuutalbum.

Kissing Jane is niet alleen een groep die je moet hebben gehoord, je moet ze ook hebben gezien! Tijdens de live-performance is de band een lust voor het oog, met als boegbeelden de twee dames aan het front. Het samensmelten van hun stemmen is typerend voor de sound van Kissing Jane, in combinatie met de instrumentele basis van drums, bas en gitaar. De energieke powerpop werd tijdens de Amsterdamse Popprijs bestempeld als ‘Blondie meets ABBA’. Eerder noemde de band zichzelf al de ‘liefdesbaby van Muse & No Doubt’.

Naar eigen zeggen wil het ‘de dagelijkse sleur omtoveren tot iets magisch, en je in de kleine dingen het goede laten zien.’

 Bezoek www.karavaan.nl

Live muziek: Kissing Jane (Karavaan Festival)
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.