1

5de editie van Trekkerslep Lemele




5de editie van Trekkerslep Lemele

» Let op: deze activiteit is voorbij «

2de pinksterdag valt dit jaar op 16 mei, de dag dat Trekkerslep Lemele voor de 5de keer een Trekkerslep wedstrijd organiseert. Meer dan 230 deelnemers strijden met elkaar om de Full Pull. Wie gaat er dit jaar met een beker naar huis?

Ook dit jaar hopen wij vele bezoekers te mogen ontvangen die allemaal vol spanning en sensatie kijken naar dit prachtige evenement. 2 sleepwagens staan klaar om door honderden pk’s voorruit getrokken te worden, waarbij het niet gaan om de snelheid maar om de afstand. Je moet namelijk de honderd meter zien te behalen wil je de FULL PULL zien verschijnen op het bord.

Spektakel voor kinderen:
Voor de kinderen wordt er ook veel georganiseerd. Om 14.00 uur wordt er een Skelterslep wedstrijd gehouden voor kinderen tot 12 jaar. Deelnemers kunnen zich gratis opgeven bij de entree en worden naar leeftijd ingedeeld in 5 verschillende klasses. Diegene die meedoen ontvangen allemaal een mooie medaille.
Daarnaast is er een traptrekkerbaan, springkussen en zandbak waar de kinderen zich uren kunnen vermaken.

16 mei 2016:
De wedstrijd begint om 9.30 uur schuin tegenover zalencentrum Zaal Dijk te Lemele. Entree is € 5,- p.p, kinderen tot 12 jaar gratis. Parkeren is gratis!

 Bezoek www.trekkerslep-lemele.nl

5de editie van Trekkerslep Lemele
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.