City Food & Film Festival


-advertentiepositie-



City Food & Film Festival

» Let op: deze activiteit is voorbij «

City Food & Film Festival; voor iedere liefhebber van eten

De Verkadefabriek en de HAS presenteren voor de tweede keer het City Food en Film Festival. Van woensdag 18 mei tot en met zondag 22 mei dompel je jezelf onder in de wereld van food. Kies voor een smaakvol menu, schuif aan bij tweesterrenkok Edwin Vinke of de beste sommelier van 2015-2016.

Een smaakvol festival met verschillende menu’s. Je kiest voor een menu – een route – waarin je allereerst een film ziet die past bij je gekozen menu. Vervolgens kom je alle ins en outs te weten over je favo menu door een food talk en een proeverij.

Menu’s waar je uit kunt kiezen zijn: (wild) Vlees, Wijn, Zout, Bier, Vis, Suiker, koosjer of Indiaas. De food talks worden verzorgd door onder andere Janneke Vreugdenhil (food-expert), Maurice Dekkers (bedenker en oprichter Keuringsdienst van Waarde), de Foodsisters (Janneke en Amande Koeman) en Jeroen Thijssen (culinair schrijver).

De proeverijen worden verzorgd door chef-koks, top-sommeliers, succesvolle brouwers en professionele (wild)slagers. Proef de lekkerste gerechten en drink de beste bieren. Proef als eerste het nieuwe Verkadefabriek bier en maak kennis met de vernieuwde foodconcepten van HAS-studenten. Drie lectoren van de HAS geven een kijkje in de foodwereld en presenteren de nieuwste trends op het gebied van food tijdens Food College.

Gedurende het festival presenteert de boekhandel Adr. Heinen een smakelijke selectie boeken waarin koken, de eetbeleving en voedsel centraal staan. Zo kun je een stukje festivalbeleving mee naar huis nemen.

En dan ook nog bijzondere documentaires als My perfect storm, Vlees-verlangen, That sugar film, Tony, De keuken van Johannes, Burnt en Final recipe. Als kers op de taart is er een exclusieve voorpremière!

Een festival voor alle liefhebbers van eten en drinken. Van rabarber tot rund, van boerderij tot bord en van sommelier tot fooddesign, er is iets voor alle zintuigen!

 Bezoek www.verkadefabriek.nl

City Food & Film Festival
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.