1

Unieke Vliegvis Fair




Unieke Vliegvis Fair

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Flyfair ZVV Lure and Emerger 2016
Op de nationale hengelsportdag 28 mei 2016 opent de Zeeuwse Vliegvisverenining Lure and Emerger haar deuren in de Versvliet te ’s-Heer Abtskerke met een heuse “Fly Fair”. De Vereniging van Nederlandse Vliegvissers (VNV ) heeft haar “grote jaarlijkse” Fly Fair . Wij voorzien in een kleine Fly Fair die primair gericht op een regionale behoefte.
Met deze Fly Fair bieden we iedereen de mogelijkheid om kennis te maken met alle facetten van de vliegvissport. De “Fair” is interessant voor belangstellenden, beginnende en de “doorgewinterde” vliegvissers, (M/V) in de leeftijdscategorie van 8 tot 80. Onze verenigingsleden zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden en u een prettig bezoek te garanderen. Wat is er te zien? Verschillende demonstraties verzorgt door onze verenigingsleden op het gebied van: Vliegbinden, werpen met de vliegenhengel, hengelbouw, en heel bijzonder is dat de mogelijkheid geboden wordt om de eerste stappen in de wereld van het vliegvissen te zetten. Onder deskundige begeleiding kunt u vliegvissen op ons club water de Wranghe. (voor hengels en waadkleding wordt gezorgd!)U wordt door ons begeleid naar de diverse evenenten van de dag. Tevens zijn er 2 hengelsportwinkeliers aanwezig met een keur aan vliegvis materiaal voor vliegvisser en vliegbinder te weten , Kees Hamelink uit Biervliet, en Megafish uit Roosendaal. Waar?? De Versvliet, v.d. Plasschestraat 33 te ’s-Heer Abtskerke , Wanneer??? 28-05-16. Van 10:00 tot 17:00
Om 10:00 uur is de zaal open waar u met koffie en een Bolus door onze vereniging wordt ontvangen. Tot ziens in de Versvliet!!
Voor informatie over onze vereniging, check onze website, www.lure-and-emerger.nl

 Bezoek www.lure-and-emerger.nl

Unieke Vliegvis Fair
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.