Sing along met Boi in Casa Rosso (Ladies only)


-advertentiepositie-



Sing along met Boi in Casa Rosso (Ladies only)

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Blote pret met Boi.
Hij is geen stripper maar toch kan het gebeuren dat zanger-gitarist Boi halverwege zijn optreden halfnaakt of wellicht al helemaal in Adamskostuum staat op te treden.
Dat heeft allemaal te maken met zijn nieuwe muziektheater concept.
Boi is professioneel muzikant en treedt op met zijn sing along liedjes programma “Dikke lol” voor dames met een erotisch twist.
Daar voor heeft hij 100 songs verzameld waaruit hij tijdens de show kan kiezen. Het zijn nummers van Beatles tot Ed Sheeran en het gaat van blues tot pop en van latin tot rock.
Hij zingt en speelt de nummers live en het publiek zingt uit volle borst mee.
Tussen de nummers door vertelt Boi grappige anekdotes zonder dat het cabaret wordt. En ook daarin betrekt hij zijn publiek door middel van een spel element.
Muziekquiz
In zijn show heeft Boi een muziekquiz verwerkt waarbij het de bedoeling is dat diegene die het juiste antwoord geeft een spel opdracht moet uitvoeren. Zo’n opdracht kan zijn een lied met Boi zingen maar het kan ook zijn dat die persoon er voor kiest om een kledingstuk van Boi uit te trekken. De keuzes krijgen de dames op een blaadje gepresenteerd. Ze zijn daar dus vrij in en bepalen zelf wat ze willen doen. En ondertussen zingt Boi gewoon verder zijn songs.
Vrouwvriendelijke erotiek
Hoe ver de dames ook willen gaan het zal altijd bij vrouwvriendelijke erotiek blijven. Het gaat om de gezelligheid en de openhartige lol die de show karakteriseren.
Ook de verhalen en liedjes die Boi doet zijn licht erotisch van aard en nooit platvloers. Dat wil niet zeggen dat er niet expliciet over seks wordt gezongen of gesproken maar altijd met een knipoog.
En dat wordt meestal erg gewaardeerd.
Boi doet deze show ook tijdens vrijgezellen feestjes en heeft daarbij veel ervaring opgedaan hoe met vrouwen om te gaan in deze toch wat spannende setting.
Theater Casa Rosso
In samenwerking met niemand minder dan Jan Otten, eigenaar van Casa Rosso te Amsterdam, speelt Boi 12 voorstellingen midden op de Wallen. De uitgelezen plek voor een licht erotisch getint muziektheater. Hoewel de show ook op andere plaatsen in het land zal worden gespeeld.
De première van “Dikke Lol” is zondag 1 mei om 13.00 uur.
Typisch een show om er even met vriendinnen uit te zijn voor muziek, zang, comedy met een stout randje.

 Bezoek www.facebook.com

Sing along met Boi in Casa Rosso (Ladies only)
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.