1

Merain speelt Irish Treasures




Merain speelt Irish Treasures

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Merain speelt Irish Treasures
Sprankelend Keltisch lenteconcert in De Terp

Met zang, Keltisch harp, bodhrán en viool neemt Merain je mee langs vier eeuwen muzikale highlights van het mystieke en romantische Ierland.
Merain speelt in dit lenteconcert eigentijdse traditionals in stijlvolle bewerkingen en verfijnde klassieke composities van Ierse componisten.
Op het programma staan onder andere stukken van de barokcomponist Turlough O’Carolan, traditionals als Song for Ireland en Red is the rose, en een prachtige hitklassieker van de moderne Ierse zanger Mike Hanrahan, die is bewerkt door Merain.
Daarnaast klinken twee eigen composities op teksten van de Ierse dichters Samuel Lover en William Butler Yeats. Natuurlijk ontbreken vrolijke jigs en reels niet in dit concert.

De klassiek geschoolde musici van Merain spelen avontuurlijke concerten met traditionele muziek. Merain bestaat uit Mirjam Rietberg (harp), Mieke Manschot (zang en bodhrán) en Sandra Wallner (viool). Manschot en Rietberg studeerden aan het Conservatorium van Amsterdam, Wallner aan het Mozarteum in Salzburg. De musici geven levendige toelichtingen op de muziek, de componisten en de cultuur.

Kaartjes?
€ 12,50 / kinderen € 7,50 via de Ticketshop op www.meraintrio.com

 Bezoek www.meraintrio.com

Merain speelt Irish Treasures
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.