Sieradenbeurs 7 & 8 mei 2016 Nijmegen


-advertentiepositie-



Sieradenbeurs 7 & 8 mei 2016 Nijmegen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

SIERADENBEURS IN GOFFERT STADION.
Sieraden , Kralen , Workshops, Beursaabiedingen

Op zaterdag 7 en zondag 8 mei 2016 wordt de Sieradenbeurs georganiseerd in het Goffert Stadion te Nijmegen.

Diverse standhouders zullen een verscheidenheid aan sieraden, kralen en materialen tentoonstellen aan de bezoekers. Er zijn bijvoorbeeld handgemaakte kettingen, armbanden en oorbellen en een grote diversiteit aan kralen. Daarnaast heeft iedere deelnemer speciaal voor de beurs een aantal aanbiedingen. Maar ook als iemand zelf een uniek sieraad wil maken, zit diegene op deze beurs goed. Je kunt hier namelijk allerlei soorten kralen en materialen vinden en zelfs kosteloos een workshop volgen (wel dienen materiaalkosten betaald te worden).

Deelnemers

In de sieradenbranche worden veel meer sieraden gemaakt dan in de winkels verkrijgbaar zijn. Veel mensen maken thuis namelijk de mooiste sieraden. Deze worden vaak wel per website te koop aangeboden, maar het grote publiek krijgt ze niet onder ogen. Daar komt bij dat tegenwoordig steeds meer mensen zelf sieraden maken. Deze hobby is momenteel ontzettend populair en wordt beoefend door jong en oud. Iedereen vindt het leuk om een mooie ketting of een opvallende armband bij haar (of zijn) outfit te dragen die uniek is. Genoeg redenen, vond de organisatie, om op één locatie meerdere aanbieders van sieraden en kralen te verenigen. Zo zullen er bedrijven zijn die kralen verkopen en standhouders die sieraden aanbieden van diverse materialen als glaskralen, zoetwaterparels, Italiaans glaswerk, edelstenen, hout, metaal en Swarovski kristal.

Bezoekers
Iedereen is welkom op de beurs. Een moeder die gezellig met haar dochter een dagje uit wil, iemand die op zoek is naar een mooi sieraad bij een feestoutfit of iemand die meer te weten wil komen over het maken van kettingen. De organisatie heeft namelijk getracht om een zo breed mogelijk aanbod neer te zetten zodat iedereen kan vinden waar die naar op zoek is.

Paraview Paranormaal beurs
In dezelfde locatie vindt tegelijkertijd op beide dagen de Paraview Paranormaal beurs plaats (meer info: www.paraview.nl).

Bureau View
Bureau View organiseert al meer dan 20 jaar meer dan 50 beurzen en evenementen per jaar. Op dit moment zijn dat de volgende beurzen: Reptilica (reptielenbeurs), PCbeurs (computerbeurs), Paraview (Paranormaal beurs), Bio Gogreenbeurs (duurzaamheid/biologischbeurs) en de Sieradenbeurs.

Overige informatie
Evenement: de Sieradenbeurs
Datum: zaterdag 7 en zondag 8 mei 2016
Lokatie: Goffert Stadion, Stadionplein 1, 6532 AJ
Parkeren: gratis op parkeerterrein
Openingstijden: zaterdag van 12.00 – 17.30 uur en zondag 11.00 tot 17.30
Entreeprijs Sieradenbeurs: 5,00 /3,50 euro (op flyer)
Zie kortingsbon op www.sieradenbeurs.nl voor meer kortingen bij standhouders
Entreeprijs Combikaartje:(inclusief de Paranormaalbeurs) 6,50 euro of 5,00 euro 65+ of met kortingsbon kinderen tot 12 jaar onder begeleiding gratis.
Meer informatie verkrijgbaar bij Bureau View in Voorschoten. website: www.paraview.nl of www.sieradenbeurs.nl
Zie kortingsbon op www.sieradenbeurs.nl voor meer kortingen bij standhouders

 Bezoek www.sieradenbeurs.nl

Sieradenbeurs 7 & 8 mei 2016 Nijmegen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.