Truckfestijn Balkbrug 2016


-advertentiepositie-



Truckfestijn Balkbrug 2016

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Drie dagen feest voor het hele gezin tijdens Truckfestijn Balkbrug

Kom ook feest vieren te midden van ruim 200 vrachtauto’s tijdens de 5e editie van Truckfestijn Balkbrug op 8, 9 en 10 juli 2016! Na de afgelopen vier zeer succesvolle edities beloofd dit 1e lustrum een nog groter festijn te worden. Op het programma staan verschillende bands die optreden, terwijl u kijkt naar de vele vrachtauto’s, de ‘Sterkste Team’-wedstrijd of de Minitruckers, een ritje maakt in een vrachtauto van Van Buuren Opleidingen of u vermaakt op de kermis. “Er is voor iedereen wel iets te doen, zien of beleven, dus kom en neem uw hele gezin mee!” vertelt Robert van Marle van de organisatie van Truckfestijn Balkbrug.

Drie dagen feest, dat belooft nog wat. “We hebben dan ook een flink gevuld muziekprogramma. Zo hebben we op vrijdagavond de Q Music Foute Party in de feesttent. Op zaterdag kunt u luisteren naar de muziek van de Hippie Tunes en de Kisjeskearls en sluiten we de dag af met DJ Erik Docter en een optreden van Papa di Grazzi, wat garant staat voor een supermuzikale, verassende en vooral erg gezellige feestavond! Op zondag maken we het muziekprogramma compleet met Jhonny and the Rockers.” Bovendien wordt er door Strobaal FM, een lokale geheime zender, het hele weekend uitgezonden rechtstreeks vanaf het feestterein.

Maar niet alleen muziek staat op het programma, er zijn ook verschillende activiteiten waar u naar kunt kijken of aan mee kunt doen. Zo zijn er een kermis, een ‘Sterkste Team’-wedstrijd op zaterdag en de Minitruckers, die met hun miniaturen een kijkje van bovenaf geven in de wereld van chauffeurs.
Vast onderdeel van Truckfestijn Balkbrug is ondertussen wel Van Buuren Opleidingen met hun ‘Try the Truck’. U kunt gratis een ritje maken als chauffeur in een vrachtauto, voor ervaren chauffeurs ook op een LZV, ook deze vijfde editie. “Van Buuren Opleidingen is elk jaar weer enthousiast om aan dit festijn mee te werken en dit is dan ook een onderdeel wat elk jaar weer vele bezoekers trekt”.

Al met al zijn er al heel wat redenen genoemd om het weekend van 8, 9 en 10 juli in uw agenda vrij te houden, maar dit is nog niet alles, er wordt nog druk gewerkt aan het festijn! Houd de website www.truckfestijnbalkbrug.nl in de gaten voor de laatste nieuwtjes, het gehele programma en verdere info.
Eén ding is zeker; het worden 3 dagen feest voor het hele gezin! Tot dan!

 Bezoek www.truckfestijnbalkbrug.nl

Truckfestijn Balkbrug 2016
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.